lunes, 2 de julio de 2012

ESMORZAR A SANT PERE DE RIBES


dilluns, 2 / juliol / 2012



No sé com titular  la sortida d’ahir , “crònica” o “part de guerra”. Feia més d’un mes que la portem planificant, però, una setmana per la Challenger, l’altre per la Extreman, cap de setmana de Sant Joan... i quant ja la tenint més o menys quadrada, el diumenge  turmentes i pluja generalitzades a partir de mig matí. 

Però ja teníem ganes de fer una sortida d’equip  i dissabte  sense fer cas de la previsió,  vam decidir mantenir la sortida pel diumenge.   Sortida a les 7:00h. des de la tenda, Gelida, Sant Sadurní i Vilafranca, per trobar-nos amb Salva.  A Vilafranca, ctra. Sant Pere Molanta, fins arribar a Sant Pere de Ribes, on vam parar per esmorzar.

mirant el radar meteorològic a internet pels mòbils
Mentre esmorzàvem,  va començar a ploure,  i veiem que la turmenta anava cap al Garraf. Vam decidir tornar en tren, primer des de Sitges, després des de Vilanova i veient que cap a Tarragona el temps estava millor, vam decidir fer una “crono per equips” i tots posat en fila i amb un ritme molt maco, arribar fins a Sant Vicenç de Calders, per agafar el tren directe cap a Martorell.



Al final es va convertir en una molt bona sortida.  No tant pels kilòmetres, que van sortir 80, però si per l’ambient. Vam poder rodar en grup, amb pluja, per experimentar el perill i la incomoditat que suposa, per poder gaudir d’un bon esmorzar i parlar de MONEGROSMAN per la propera setmana, i sobre tot, fer equip.

Fins la propera sortida.

Salud TRI FOR LIVE...

1 comentario:

  1. Felicidades por el Blog, ahora solo queda lo más fácil, llenarlo de entrenos/competiciones, y plasmar lo que sentis en esos momentos, para que los demás podamos disfrutarlo como vosotros. Suerte y os he puesto el enlace de vuestro blog en el mio... Suerteeeeeeeeee y km's de pasión.

    ResponderEliminar

Buscar este blog