viernes, 8 de junio de 2012

EXTREMAN 2012 Salou


EXTREMAN 2012 Salou

Sortida a dos quart de set. El dia apuntava nuvolat, però la mar estava molt tranquil·la. La secció de natació molt ràpida, tots quatre van finalitzar en una hora i a començar la secció de bici, 180km.,  d’allò més durs. Els quatre anaven agrupats en uns temps mes o menys semblants, però a vint quilòmetres per l'arribada, Alfonso va punxar el tubular, no el va poder reparar i amb un “parell” va terminar amb la roda punxada.  

Transició i a córrer, aquí arriba l’hora de la veritat en les triatlons IM. Quatre voltes al circuit amb molta humitat i calor, les sensacions, ven diferents, a el Fran i a al Jose la primera volta els va anar ve, Salva va patir un cop de calor i va patir molt. En la segona volta Jose va baixar ritme i va començar a patir, mentre Salva va activar el motor TDI, va trobar el seu ritme, amb millor cara i millors sensacions, Fran patint però amb ritme i bona cara.

Alfonso  "sense comentaris". Va agafar un ritme fortíssim i va recuperar tot el temps perdut passant a tots tres, va fer la marató en quatre hores, refent-se de la punxada en bici i demostrant haver fet un gran treball per preparar aquesta triatló,  finalitzant en 13h 12 min. treient mes d’una hora al grup.






Aquí, podeu veure el resultats  amb els temps parcial per secció i el resultat del club. No està malament, encara no funcionem con a club amb totes les de la llei, i  ja tenim FINISHER  en  IM, i, HALF, ja solament ens falta un “CABALLO GANADOR”.



Salut TRI FOR LIVE..

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Buscar este blog